logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Top

Dienstenwijzer

Op grond van de Wet financieel toezicht zijn wij verplicht je voorafgaand aan de totstandkoming van een financiële overeenkomst informatie te geven.

Wie is Unigo?

Unigo Adviesgroep B.V.
info@unigoverzekeringen.nl
www.unigoverzekeringen.nl
KvK: 67857280
Wft-vergunning: 12044853

Selectie aanbieders

Unigo streeft ernaar om een zo volledig mogelijke vergelijking aan te bieden. Wij hebben op dit moment niet met alle verzekeraars een samenwerking.

Wijze van belonen

Voor elke verzekering die wordt afgesloten, ontvangt Unigo een doorlopende of eenmalige provisie van de verzekeringsmaatschappij.

Aard van de dienstverlening

Unigo heeft de vergunning om te adviseren en te bemiddelen in: Schadeverzekeringen en Spaarrekeningen. Ons kantoor is volledig adviesvrij. Dat wil zeggen dat wij geen enkele contractuele verplichting hebben om je te adviseren te kiezen voor de financiële producten van bepaalde banken of verzekeraars.

Klachten

Ben je niet tevreden over de dienstverlening van Unigo? Dan kun je een klacht bij ons indienen. Je klacht wordt daarna meteen toegewezen aan een medewerker die de klacht verder behandelt. Wij nemen binnen twee werkdagen telefonisch contact met je op en laat je weten hoe lang het ongeveer zal duren om je klacht af te handelen. Als de klacht door ons niet naar tevredenheid wordt opgelost dan kun je nog terecht bij het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid).

UNIGO VERZEKERINGEN KVK 67857280 WFT 12044853 KIFID 300.016691