logo
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus, ut hendrerit mi pulvinar vel. Fusce id nibh

Mobile Marketing

Pay Per Click (PPC) Management

Conversion Rate Optimization

Email Marketing

Online Presence Analysis

Fell Free To contact Us
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Aenean feugiat dictum lacus

1-677-124-44227

info@your business.com

184 Main Collins Street West Victoria 8007

Top

Rechtsbijstand bedrijven

Het zal je maar gebeuren. Een zakelijk conflict dat uitmondt in een rechtszaak. De zakelijke rechtsbijstandverzekering beschermt je bedrijf tegen de risico’s van juridische conflicten. Zo ben je altijd verzekerd van uitgebreide juridische bijstand.

Verzekering vergelijken en direct afsluiten

Waarom Unigo?

Meer dan 20 verzekeraars

Onafhankelijk vergelijken

14 dagen bedenktijd

Geen verrassingen of extra kosten

Laagste prijsgarantie

Contact via tel, whatsapp of mail

Unigo Verzekeringen vindt dat iedereen de beste deal verdient voor verzekeringen. Dat vinden we niet alleen. Die regelen we ook graag voor je. We regelen de beste deals voor je die je nergens anders kunt krijgen. Vergelijk op eenvoudige wijze en kijk hoeveel je kunt besparen en stap direct probleemloos over. Gemiddeld levert dat al snel honderden euro’s op.

Vergelijken met Unigo

Vergelijken van verzekeringen ingewikkeld? Welnee. Via Unigo vergelijk je eenvoudig de beste deals en kun je direct overstappen of aanvragen. 100% onafhankelijk en zonder enig gedoe. Vanuit ons hoofdkantoor in Den Haag helpen we jaarlijks duizenden consumenten met besparen. En daar worden wij blij van.

Digitale Verzekeringsmap

Iedereen die een verzekering bij ons afsluit krijgt een persoonlijke Polismap. Je logt in met je e-mailadres en wachtwoord. Na het klikken op wat je wil bekijken, gebruiken of aanpassen, kun je meteen aan de slag. Het wijst zich allemaal vanzelf.

Wat is Execution Only?

Je overweegt een financieel product af te sluiten zonder voorafgaand advies. Dit heet 'execution only'. Je maakt zelf de keuze dat dit product naar jouw oordeel het beste past bij je situatie. In het geval van 'execution only' beperkt onze dienstverlening zich tot bemiddeling en serviceverlening bij de totstandkoming van het door jou geselecteerd financieel product. Je verklaart goed op de hoogte te zijn van financiële producten in het algemeen en welke specifieke financiële producten bij je passen. Ook ken je de fiscale wetgeving omtrent het financiële product van je keuze en financiële positie. Je ziet daarom af van de mogelijkheid om een persoonlijk advies te ontvangen en de daarbij behorende verplichting een uitgebreid klantprofiel op te stellen.

UNIGO VERZEKERINGEN KVK 67857280 WFT 12044853 KIFID 300.016691